Llogar pis a Sant Gervasi: L’opció perfecta per a la teva nova llar

Llogar pis a Sant Gervasi

Estàs interessat en el lloguer de pisos a una de les millors zones de Barcelona? En aquest article de Toysan finques, us oferim una visió completa del procés de llogar pis a Sant Gervasi, un barri prestigiós a Barcelona capital. Descobrirem per què és un dels llocs més desitjats per a habitatges de lloguer i com pots trobar el pis perfecte en aquesta zona.

Contingut

 1. Per què escollir Sarrià-Sant Gervasi per al lloguer d’un pis?
 2. Zones a Sarrià-Sant Gervasi: Tres Torres i Sant Gervasi-Galvany
 3. Quin tipus de Pisos Pots Trobar a Sant Gervasi?
 4. Preu del Lloguer a Sarrià-Sant Gervasi
 5. Aspectes a Considerar al Pis: Habitacions i Espais
 6. Lloguer Temporal Vs Lloguer a Llarg Termini
 7. Condicions de Lloguer a Barcelona Capital
 8. Com està el Mercat de Galvany?
 9. Avantatges de Llogar un Pis a Sant Gervasi
 10. Passos per Llogar un Pis a Sarrià-Sant Gervasi
 11. Resum
 12. Preguntes freqüents sobre Llogar un Pis a Sant Gervasi

Per què escollir llogar un pis a Sant Gervasi?

Sarrià-Sant Gervasi és un dels barris més exclusius i residencials de Barcelona. En optar pel lloguer d´un pis en aquesta àrea, gaudiràs d´una qualitat de vida inigualable. Aquest districte està ben comunicat amb el centre de Barcelona, ​​oferint l’avantatge d’estar a prop de l’acció, però lluny de l’enrenou.

El barri de Sarrià-Sant Gervasi és un dels millors barris de Barcelona per viure-hi, especialment si busques un entorn tranquil, segur, i amb totes les comoditats que puguis imaginar.

Zones a Sarrià-Sant Gervasi: Tres Torres i Sant Gervasi-Galvany

Dins el districte de Sarrià-Sant Gervasi, Tres Torres i Sant Gervasi-Galvany són dues de les zones més populars per llogar un pis. Tres Torres és famosa per les seves luxoses residències i pisos amplis, que sovint tenen tres o més habitacions i un ampli saló menjador.

Per altra banda, el barri de Galvany, part de Sant Gervasi, és més dinàmic. Compte amb el famós Mercat de Galvany i ofereix una àmplia gamma d’opcions de lloguer més assequibles. Aquest barri és ideal per a aquells que volen una barreja de vida urbana i residencial.

Quin tipus de Pisos Pots Trobar a Sant Gervasi?

Si estàs pensant en traslladar-te al barri de Sant Gervasi a Barcelona, ​​t’alegrarà saber que les opcions de vivenda són tan variades com atractives. Aquí podeu trobar una gamma extensa de tipus de pisos, cadascun amb les seves pròpies característiques i encants que s’adapten a diferents necessitats i estils de vida.

Pisos Reformats

Una de les opcions més sol·licitades són els pisos totalment reformats. Aquests immobles solen comptar amb acabats moderns, cuines equipades amb electrodomèstics de darrera generació, i banys que són pràcticament nous. Aquest tipus de pisos són ideals per a aquells que busquen un habitatge llest per entrar a viure sense necessitat de fer millores.

Àtics de Luxe

Per a aquells que busquen una cosa realment espectacular, els àtics de lloguer a Sant Gervasi solen oferir vistes impressionants de la ciutat i, en molts casos, terrasses àmplies perfectes per a l’entreteniment o simplement per gaudir del bon temps de Barcelona. Aquests àtics solen comptar amb múltiples habitacions, banys de gamma alta i espais dissenyats amb un gust exquisit.

Pisos amb Habitació de Servei

A l’extrem més exclusiu de l’espectre, alguns pisos a Sant Gervasi fins i tot ofereixen habitacions de servei, cosa que pot ser un avantatge per a les famílies que necessiten espai addicional per al personal domèstic o simplement volen una habitació extra per a altres usos, com un despatx o una sala de jocs.

Pisos Familiars

Si tens una família, hi ha moltes opcions amb múltiples habitacions i espais comuns prou grans com per acomodar tothom còmodament. Aquests pisos solen tenir una excel·lent distribució amb àrees clarament definides per al dia i la nit, facilitant així la convivència.

Pisos per a Solters o Parelles

Per a solters o parelles joves, Sant Gervasi també ofereix pisos d´un o dos dormitoris amb dissenys moderns i eficients. Encara més petits en mida, aquests pisos solen estar ben dissenyats per maximitzar l’espai i la funcionalitat.

Característiques Comuns

Gairebé tots els pisos en aquesta zona oferiran un saló menjador ampli, perfecte per rebre convidats o gaudir d´una nit tranquil·la a casa. A més, és comú trobar pisos amb banys complets i ben equipats. La llum natural és una altra característica que molts llogaters valoren, i és comú trobar pisos a Sant Gervasi que ofereixen una abundància de llum natural gràcies a la seva bona orientació o grans finestres.

En resum, el barri de Sant Gervasi a Barcelona és una opció excepcional per a tot tipus de llogaters, oferint una diversitat de pisos que s’adapten a diverses necessitats i estils de vida. Des de pisos moderns i reformats fins a àtics de luxe, hi ha alguna cosa per a tots els gustos i pressupostos en aquesta atractiva zona de la ciutat.

Preu del Lloguer a Sarrià-Sant Gervasi

El districte de Sarrià-Sant Gervasi és conegut com un dels barris més exclusius de Barcelona, ​​i això es reflecteix als preus de lloguer, que solen ser més alts en comparació amb altres zones de la ciutat. Aquí, l’alta demanda i la ubicació privilegiada contribueixen a fer que els costos de lloguer es mantinguin elevats.

Lloguers Premium

Els pisos més luxosos i espaiosos de la zona, especialment aquells amb característiques exclusives com terrasses, vistes panoràmiques o habitacions de servei, poden assolir preus realment elevats. Aquests pisos són ideals per als que busquen un estil de vida sense concessions i estan disposats a pagar una prima per això.

Opcions Intermèdies

Si el teu pressupost és més ajustat, però encara vols gaudir de la qualitat de vida que ofereix Sarrià-Sant Gervasi, hi ha opcions intermèdies disponibles. Aquests pisos poden no tenir totes les comoditats de les opcions més luxoses, però tot i així ofereixen una excel·lent qualitat de vida. Solen comptar amb bons acabats, prou espai i una ubicació encara convenient dins del districte.

Alternatives més Econòmiques

Per a aquells que estan disposats a fer alguns sacrificis, ja sigui en termes de mida, luxes o ubicació dins del mateix barri, també hi ha opcions més assequibles. Per exemple, pots optar per un pis més petit o sense certes comoditats com pàrquing o terrassa per aconseguir un preu de lloguer més accessible. A més, algunes àrees del districte poden oferir preus lleugerament més baixos que les zones més cotitzades.

Flexibilitat en Durada del Contracte

Un altre aspecte que podria influir en el preu és la durada del contracte de lloguer. En alguns casos, els contractes a més llarg termini poden oferir una taxa mensual més baixa que els lloguers temporals oa curt termini.

Negociació i Ofertes

És important tenir en compte que, encara que els preus són elevats, sempre hi ha un cert marge per a la negociació. En alguns casos, podries aconseguir un descompte en el preu mensual o condicions més favorables si demostres ser un llogater fiable o si el pis ha estat al mercat durant un temps prolongat.

Aspectes a Considerar al Pis: Habitacions i Espais

Quan es tracta de trobar el pis ideal a Sant Gervasi, la distribució de les habitacions és un element clau que no s’ha de passar per alt. No només és important el nombre d’habitacions, sinó com estan disposades en relació amb els altres espais de l’habitatge. Per exemple, si ets una família amb nens, és possible que vulguis tenir les habitacions dels nens a prop de la teva per a més comoditat i seguretat.

També avalua si el pis disposa d’habitacions addicionals que puguin servir com a oficina a casa, sala de jocs o fins i tot una habitació de servei, comú en alguns dels pisos més exclusius de l’àrea.

La “zona de dia”, que sol incloure el saló, el menjador i la cuina, també és un aspecte crucial. Aquests espais són on probablement passaràs la major part del temps mentre estiguis a casa, per tant és important que siguin còmodes i funcionals. Un ampli saló menjador és típic als pisos de Sant Gervasi i és ideal per a entreteniment o simplement per relaxar-se.

A més, la quantitat de llum natural que rep un pis pot fer una gran diferència en la qualitat de vida. Un pis ben il·luminat no només millora el benestar emocional, sinó que també pot tenir un impacte significatiu als costos d’energia. Per tant, cercar propietats amb bona orientació i finestres grans pot afegir un valor incalculable a la teva futura llar.

Lloguer Temporal Vs Lloguer a Llarg Termini

El lloguer temporal a Sarrià-Sant Gervasi pot ser una excel·lent forma de submergir-se a la vida del barri abans de comprometre’s a llarg termini. Aquest tipus d’arrendament és especialment útil per als que es muden a Barcelona per raons laborals o acadèmiques i encara no estan segurs d’on es volen establir permanentment.

També és una opció atractiva per a aquells que volen gaudir d’unes vacances llargues a la ciutat sense els lligams d’un contracte a llarg termini. Els lloguers temporals solen ser més flexibles en termes de condicions i, sovint, vénen completament moblats, cosa que facilita una mudança sense complicacions.

D’altra banda, el lloguer a llarg termini a Sarrià-Sant Gervasi és ideal per als que ja estan segurs que aquest districte és el lloc desitjat per viure-hi. Els contractes a llarg termini solen ser almenys d’un any i ofereixen una estabilitat que els lloguers temporals no poden proporcionar.

A més, llogar a llarg termini pot ser més econòmic a mesura que els propietaris solen oferir millors condicions a llogaters que planegen quedar-se per un període perllongat. Aquest tipus de lloguer també us dóna l’oportunitat de personalitzar el vostre espai, convertint un simple pis en una veritable llar.

Triar entre lloguer temporal i lloguer a llarg termini depèn en última instància de les teves necessitats i circumstàncies personals, però les dues opcions tenen els seus avantatges en un barri tan desitjable com Sarrià-Sant Gervasi.

Condicions de Lloguer a Barcelona Capital

Llogar un pis a Barcelona capital no és només qüestió de trobar el lloc adequat; també implica una comprensió detallada de les lleis i els reglaments que regeixen els contractes de lloguer. Estar ben informat sobre la Llei d’arrendaments urbans (LAU) i les normatives locals pot ser de gran ajuda. Per exemple, és essencial saber quins dipòsits són requerits, els terminis per a la devolució de la fiança i els drets que tens com a inquilí en cas de defectes o reparacions necessàries a la propietat.

També seria útil conèixer les responsabilitats del propietari, com ara el manteniment del pis i les àrees comunes de l’edifici. El desconeixement d’aquestes lleis i regulacions pot portar malentesos que podrien resultar en disputes legals, cosa que òbviament seria una situació desagradable per a totes les parts involucrades.

A més de la llei, és crucial revisar detalladament el contracte de lloguer abans de signar-lo. Assegureu-vos que totes les clàusules siguin clares i justes per a les dues parts. En molts casos, val la pena consultar un advocat especialitzat en dret immobiliari per confirmar que tot està en ordre. Tenir una bona entesa del contracte et protegirà de possibles incompliments, sancions o problemes amb el propietari en el futur.

En resum, la millor manera d’assegurar una experiència de lloguer positiva a Barcelona capital és armar-se amb un coneixement complet dels teus drets i obligacions, així com de les lleis i els reglaments locals que regeixen els lloguers.

Com està el Mercat de Galvany?

El barri de Galvany, ubicat a la zona de Sant Gervasi, ha esdevingut un lloc molt buscat per a aquells que volen gaudir del millor dels dos mons: la vitalitat de la vida urbana combinada amb la tranquil·litat i l’ambient residencial.

Aquest barri és especialment conegut pel Mercat de Galvany, un mercat tradicional que ofereix una àmplia varietat de productes frescos i d’alta qualitat, des d’aliments fins a articles per a la llar. El mercat és un punt de trobada local i afegeix un toc autèntic i comunitari al barri, cosa que el fa encara més atractiu per a aquells interessats a submergir-se en la cultura local.

Un altre gran avantatge de viure a Galvany és la seva proximitat a Turó Parc, un espai verd que serveix com a pulmó de la ciutat. És ideal per als que busquen un lloc per relaxar-se, fer esport o simplement fer una passejada a l’aire lliure. La proximitat del parc és un benefici enorme per a les famílies amb nens o per a aquells que aprecien la possibilitat d’escapar de l’enrenou de la ciutat sense haver de recórrer grans distàncies.

En resum, llogar un pis a Galvany us brinda l’oportunitat de viure en una zona dinàmica i amb serveis d’alta qualitat, alhora que gaudiu d’espais verds i una comunitat activa i acollidora.

Avantatges de Llogar un Pis a Sant Gervasi

Residir a Sant Gervasi és sens dubte una experiència enriquidora que ve amb una varietat de beneficis. Un dels més notables és la proximitat a espais verds com Turó Parc, un oasi al mig de la ciutat que ofereix un entorn tranquil per a activitats recreatives, esports a l’aire lliure o simplement un lloc per relaxar-se i desconnectar del ritme frenètic de la vida urbana . Aquest tipus d’àrees verdes són especialment valorades per famílies amb nens i persones que busquen un equilibri entre la vida a la ciutat i la natura.

A més, Sant Gervasi gaudeix d’una connexió de transport públic excel·lent, cosa que facilita l’accés a la resta de Barcelona de manera ràpida i eficient. Això és especialment útil tant per a professionals que necessiten desplaçar-se per a treballar com per a estudiants. Però potser un dels avantatges més grans de viure en aquesta zona és la sensació de seguretat i l’alta qualitat de vida que ofereix.

Amb una baixa taxa de criminalitat i una oferta àmplia de serveis d’alta qualitat, des de botigues fins a restaurants i centres educatius, Sant Gervasi s’estableix com una de les millors opcions per a aquells que busquen un ambient residencial sense sacrificar les comoditats i la connectivitat de la vida a la ciutat.

Passos per Llogar un Pis a Sarrià-Sant Gervasi

És crucial entendre el procés de lloguer a Sarrià-Sant Gervasi per evitar sorpreses desagradables. Això inclou des de la cerca inicial del pis ideal fins a la signatura del contracte de lloguer i el pagament de la fiança corresponent.

 1. Cerca i Selecció del Pis a través de Toysan Finques : El primer pas en el teu procés de lloguer hauria de ser la cerca i selecció del pis ideal per a tu. En lloc de fer-ho pel teu compte, pots optar per fer-ho a través de Toysan Finques, una agència immobiliària especialitzada que et pot oferir assessorament personalitzat i una àmplia gamma d’opcions a Sarrià-Sant Gervasi. L’equip de Toysan Finques us pot ajudar a trobar una propietat que s’ajusti a les vostres necessitats específiques, des de la ubicació fins al nombre d’habitacions i el pressupost. A més, treballar amb professionals del sector et pot estalviar temps i esforç a la recerca.
 2. Visites i Inspeccions : Quan has seleccionat un o més pisos que t’interessen, el següent pas és concertar visites per veure les propietats en persona. Durant aquestes visites, fixeu-vos en els detalls com l’estat de l’habitatge, la qualitat dels electrodomèstics, el nivell de soroll i altres factors que puguin ser rellevants per al vostre benestar.
 3. Revisió del Contracte : Si la propietat compleix les teves expectatives i decideixes seguir endavant, és probable que se’t presenti un contracte de lloguer per revisar. Llegeix amb cura totes les clàusules i assegura’t de comprendre tant les teves obligacions com les del propietari. En aquest punt, també podries voler consultar amb un advocat especialitzat en arrendaments.
 4. Signatura del Contracte i Pagament de Fiança : Després de revisar i, en cas necessari, negociar el contracte, arriba el moment de signar-lo. Juntament amb la signatura, generalment es requereix el pagament d’una fiança que sol ser equivalent a un o dos mesos de lloguer, depenent del que estableixi el contracte i les lleis locals.
 5. Mudança i Lliurament de Claus : Finalment, un cop signat el contracte i pagada la fiança, rebràs les claus del pis. Aquest és el moment per coordinar la mudança i realitzar qualsevol altra gestió com l’alta als subministraments d’aigua, gas o electricitat, si és que no estan inclosos al lloguer.

Seguir aquests passos us permetrà navegar el procés de lloguer a Sarrià-Sant Gervasi de manera més segura i eficient.

Resum

 • Escollir Sarrià-Sant Gervasi : Un dels millors barris de Barcelona per llogar un pis.
 • Zones Importants : Tres Torres i Sant Gervasi-Galvany són les zones més prominents.
 • Tipus de Pisos : Des de pisos reformats fins a àtics espectaculars.
 • Preu : Varia segons la ubicació i les comoditats, però en general és una zona cara.
 • Aspectes a Considerar : Habitacions, zona de dia i nit, llum natural.
 • Tipus de Lloguer : Opcions per a lloguer temporal ia llarg termini.
 • Condicions : Estar informat sobre els termes i condicions.
 • Mercat de Galvany : ofereix una vida més urbana amb un ambient residencial.
 • Avantatges : Seguretat, qualitat de vida i excel·lent connexió amb la ciutat.
 • Procés de Lloguer : Des de la cerca fins a la signatura del contracte.

Esperem que aquest article us ajudi a trobar el pis ideal a Sant Gervasi, una de les zones més exclusives de Barcelona.

Preguntes freqüents sobre Llogar Pis a Sant Gervasi

Quines són les característiques típiques d’un pis de lloguer a Sant Gervasi?

Un pis de lloguer a Sant Gervasi pot tenir diferents característiques, però algunes de les més comunes són: 3 habitacions, 2 banys, zona alta de Barcelona, ​​armaris de paret, pis moblat i molta llum natural.

Hi ha places de pàrquing disponibles als pisos de lloguer de Sant Gervasi?

Sí, molts pisos de lloguer a Sant Gervasi disposen d’una plaça de pàrquing inclosa al preu o amb possibilitat de llogar una plaça addicional.

Quins són els avantatges de llogar un pis a Sant Gervasi?

A: Llogar un pis a Sant Gervasi té diversos avantatges, com ara viure en una zona residencial i tranquil·la, tenir accés a serveis i comoditats properes, i gaudir de pisos amb bones característiques i acabats.

Què és un pis a finca règia?

Un pis a finca règia es refereix a un tipus d’edifici típic de l’arquitectura de Barcelona, ​​caracteritzat per tenir elements ornamentals i decoratius a la façana. Aquests pisos solen ser espaiosos i plens d´encant.

Quines són les sortides de Barcelona més properes al barri de Sant Gervasi?

El barri de Sant Gervasi té ben comunicat amb transport. Les sortides de Barcelona més properes són la Ronda de Dalt i la Ronda del Mig.

Per consultes podeu comunicar-vos amb Toysan Finques a: toysan@toysanfinques.com .

Per estar connectat amb Toysan Finques:

Vols vendre o llogar el teu pis?

Deixa'l a les nostres mans.
Nosaltres ho fem per tu!