Sobre nosaltres

Assessoria immobiliària

Toysan Finques va ser fundada el 1971 per D. Jesus Tolosa Cuartielles com Administració que oferia els seus serveis a constructores d’edificis, comunitats, immobiliàries, empreses i propietaris, i posteriorment es va incorporar el seu fill i actualment el seu nét.

Aquesta assessoria immobiliària té una experiència de més de 50 anys, i disposa de la informació i assessorament per als seus clients a prop de les necessitats i obligacions fiscals, jurídiques, laborals, tècniques i immobiliàries que es necessiten, amb el contacte amb professionals, arquitectes , advocats i economistes.

A dia d’avui, Toysan Finques és una assessoria immobiliària especialitzada en administració de finques, tant en vertical (Lloguers) com en horitzontal (comunitats) i compravenda d’immobles, servei que oferim en exclusiva als nostres clients com servei integral dins l’àmbit immobiliari. Està inscrita al Col · legi d’Administradors de Barcelona i Lleida, i en el registre d’agents immobiliaris de Catalunya.

Toysan Finques | Administradores de Fincas desde 1971

Compromís

… a Toysan Finques ens identifiquem amb els nostres clients i ens sentim part integral de la seva satisfacció.

Toysan Finques | Administradores de Fincas desde 1971

Honestedat

… actuem de manera ètica i responsable, generant seguretat i confiança en els nostres clients i assegurant el compliment dels nostres èxits professionals i personals.

Toysan Finques | Administradores de Fincas desde 1971

Respecte

… entenem les diferències i individualitats perquè es tradueixin en comprensió i tolerància en les nostres relacions interpersonals i amb els nostres clients.

Toysan Finques | Administradores de Fincas desde 1971

Serveis

… servir és un principi de vida; lliurar als nostres clients un servei de qualitat, àgil i oportú, amb una actitud amable, cordial i propera, que ens permeti anticipar a les seves necessitats i brindar solucions que generin valor..

Oferim un ampli ventall de serveis tècnics com ara la planificació, l’execució i el control d’obres en tots els àmbits relacionats amb el sector immobiliari.

El nostre equip compta amb una àmplia experiència i coneixements en tots els àmbits del mercat immobiliari, des de vendes i lloguers fins a gestió i administració. Ens esforcem per oferir als nostres clients el millor servei possible i una excel·lent experiència.

Oferim assistència en l’elaboració de documents legals relacionats amb transaccions immobiliàries com ara compres, vendes, préstecs hipotecaris, donacions, entre d’altres. A més, oferim serveis com l’optimització fiscal i l’anàlisi financera de les inversions.

El nostre equip analitzarà la situació del mercat i assessorarà sobre les millors estratègies per assolir els vostres objectius.

Aquí et mostrem tots els serveis que Toysan t’ofereix