Sobre nosaltres

Toysan Finques va ser fundada el 1971 per D. Jesus Tolosa Cuartielles com Administració que oferia els seus serveis a constructores d’edificis, comunitats, immobiliàries, empreses i propietaris, i posteriorment es va incorporar el seu fill i actualment el seu nét.

Aquesta Administració de finques té una experiència de més de 50 anys, i disposa de la informació i assessorament per als seus clients a prop de les necessitats i obligacions fiscals, jurídiques, laborals, tècniques i immobiliàries que es necessiten, amb el contacte amb professionals, arquitectes , advocats i economistes.

A dia d’avui, Toysan Finques és una assessoria immobiliària especialitzada en administració de finques, tant en vertical (Lloguers) com en horitzontal (comunitats) i compravenda d’immobles, servei que oferim en exclusiva als nostres clients com servei integral dins l’àmbit immobiliari. Està inscrita al Col · legi d’Administradors de Barcelona i Lleida, i en el registre d’agents immobiliaris de Catalunya.

Toysan Finques | Administradores de Fincas desde 1971

Compromís

… a Toysan Finques ens identifiquem amb els nostres clients i ens sentim part integral de la seva satisfacció.

Toysan Finques | Administradores de Fincas desde 1971

Honestedat

… actuem de manera ètica i responsable, generant seguretat i confiança en els nostres clients i assegurant el compliment dels nostres èxits professionals i personals.

Toysan Finques | Administradores de Fincas desde 1971

Respecte

… entenem les diferències i individualitats perquè es tradueixin en comprensió i tolerància en les nostres relacions interpersonals i amb els nostres clients.

Toysan Finques | Administradores de Fincas desde 1971

Serveis

… servir és un principi de vida; lliurar als nostres clients un servei de qualitat, àgil i oportú, amb una actitud amable, cordial i propera, que ens permeti anticipar a les seves necessitats i brindar solucions que generin valor..

Vols vendre o llogar el teu pis?

Deixa'l a les nostres mans.
Nosaltres ho fem per tu!

  comercial
  93 209 42 45

  centraleta
  93 209 46 00

  e-mail
  toysan@toysanfinques.com

  horari
  de dilluns a dijous
  de 9 a 13:30h i de 16 a 19:30h,
  divendres de 9 a 13:30h i de 16 a 18:30h.

  Adreça
  Via Augusta, 143, 2º 2ª
  08021 Barcelona